top of page

Sesongkortkampanjen 2024


Nysnø i Oppdal - Snøkanoner klar til produksjon

Vinteren nærmer seg og i skrivende stund ligger det allerede litt nysnø i skisenteret. Oppdal Skisenter har fått nye eiere. Vi ønsker Alpinco, som fra før av er eiere og drivere av skianleggene Hafjell og Kvitfjell, Velkommen til skibygda Oppdal.


I fjor hadde vi en flott skisesong med mye snø og tidlig heisåpning. Første skidag i fjor var den 18. november. Vi har som mål å komme igang med årets skisesong medio november. For at dette skal være mulig trenger vi enten natursnø eller gode kuldegrader for snøproduksjon.


Vi gleder oss sammen med alle våre gamle og nye gjester til en ny skisesong i Oppdal




Årets sesongkortkampanje starter 1. oktober og avsluttes 31. oktober.


For alle som ønsker å sikre seg et sesongkort i Oppdal med kr. 1000,- i rabatt må årets sesongkort handles i vår nettbutikk i perioden mellom 1. oktober og 31. oktober.


Det vil også være mulig å kjøpe rabatterte sesongkort over disk på vårt billettkontor oppe i Vangslia lørdag og søndag den 5. og 6. oktober fra kl. 10.00 til kl. 16.00.



Priser årets sesongkortkampanje

Voksen (16 - 64 år)

Ungdom (7 - 15år)

Student

Senior (65 år +)

5.900,-

4.600,-

5.200,-

5.200,-


Sesongkortkampanje - For familier med mer enn to ungdommer innvilges en ekstra rabatt


Familier som kjøper sesongkort til mer enn to ungdommer (7-15 år) betaler kr 2.000,- per ekstra sesongkort for ungdom nr. 3 og nr. 4.


Tilbudet er som følgende under sesongkortkampanjen:

Familiepakke 1) 1 stk sesongkort voksen + 2 stk sesongkort ungdom kr. 15.100,-

Familiepakke 2) 2 stk sesongkort voksen + 2 stk sesongkort ungdom kr. 21.000,-

Videre kan man da velge opptil 2 ungdommer til for kr 2.000,- ekstra i hver pakke.


Familiepakkene betinger at samtlige familiemedlemmer bor i èn og samme husstand. Slektninger o.l. aksepteres ikke som familiemedlemmer (se betingelser ved kjøp).


Slik kjøper du sesongkort i nettbutikken:


1. Opprett bruker/logg inn på din bruker

2. Velg de/det kortet du ønsker å kjøpe

3. Kjøp nytt, lad opp eller registrer eksisterende keycard til de som skal i bakken

4. Klikk på «kjøp» (Husk: kontroller at riktige kort, navn og bilde er valgt)

5. Gå videre til betaling


Dersom det er første gangen du handler skipass i nettbutikken må du registrere navn og fødselsdato samt laste opp et bilde av vedkommende som skal ha/bruke kortet.


Alle må ha keycard, Dersom du ikke har keycardene tilgjengelige når du skal gjennomføre kjøpet må du kjøpe nye keycard for å få registrert kjøpet.




Hafjell, Kvitfjell og Oppdal får felles heiskort

Alpinco lanserer ett felles sesongkort for Hafjell, Kvitfjell og Oppdal fra vintersesongen 2025/26, og gir dermed skientusiaster enklere tilgang til variert skikjøring.

For å gi våre gjester muligheten til å teste ut fordelene med det nye sesongkortet allerede denne vinteren, tilbyr vi en overgangsordning: Alle som har sesongkort i Oppdal Skisenter vil få fire dagskort inkludert til bruk i Hafjell og Kvitfjell. Tilsvarende vil sesongkortinnehavere i Hafjell og Kvitfjell få fire dagskort til bruk i Oppdal.

Les mer om denne saken HER.



Fra Wenaas til Alpinco


Vi som jobber i skisenteret vil rette en stor takk til Wenaasgruppen som har vært våre eiere og drivere i 13 år. I denne perioden har økonomien i selskapet blitt god samt at det har blitt investert betydelige summer i skisenteret med en attraksjon av en stolheis til toppen av Vangshøa. Skisenteret har i dag god økonomi, god infrastruktur, nye maskiner og et godt utbygd snøanlegg både i Hovden, Stølen og Vangslia.


Fra 1. oktober i år er våre nye eiere Alpinco. Vi er alle spent og veldig tilfreds med at Wenaas har funnet de beste eiere for å bringe utviklingen av skisenteret og Oppdal videre til nye høyder.


Vi gleder oss til sesongåpning med Alpinco og håper på en snørik og flott vinter.



Velkommen til Oppdal!

Comments


bottom of page